Ανακαινίσεις – Διακοσμήσεις

Η ΜΕΤΩΝ Μελετητική-Κατασκευαστική αναλαμβάνει την κατασκευή ή ανακαίνιση κατοικιών καθώς και επαγγελματικών χώρων. Παρέχουμε όλο το πακέτο υπηρεσιών για την μερική ή πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας και παράδοση με το κλειδί στο χέρι, καθώς και την όποια υποστήριξη μπορεί να χρειαστείτε μετά την παράδοση. Τα έργα που αναλαμβάνουμε να ανακαινίσουμε μπορεί να είναι κατοικίες από ένα μικρό διαμέρισμα έως μία πολυτελή μονοκατοικία ή βίλα καθώς και επαγγελματικοί χώροι ή ξενοδοχεία.

Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε κάθε μας έργο δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση του εκάστοτε χρονοδιαγράμματος, στην επιλογή και χρήση επώνυμων υλικών αρίστης  ποιότητας καθώς και την σωστή εφαρμογή τους. Όλα τα συνεργεία μας είναι έμπειρα και άριστα καταρτισμένα για την εργασία που τα προορίζουμε, κάτω από την δική μας καθημερινή παρακολούθηση. Μελετάμε το κάθε έργο ξεχωριστά λαμβάνοντας  υπ’ όψιν τις ανάγκες σας και το προσωπικό σας γούστο επιδιώκοντας παράλληλα την πλήρη εκμετάλλευση του χώρου σας.

Ακολουθώντας της σύγχρονες τάσεις διαθέτουμε στο γραφείο μας έκθεση για την επιλογή των όποιον υλικών απαιτούνται χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε αριστερά δεξιά ψάχνοντας και χάνοντας χρόνο. Συνεργαζόμαστε απ’ ευθείας με εισαγωγείς και εργοστάσια, πετυχαίνοντας να έχουμε πρώτοι ότι νέο σχέδιο βγαίνει στην αγορά πάντα σε υψηλή και άριστη ποιότητα καθώς επίσης και χαμηλές τιμές αφού αγοράζουμε από πρώτο χέρι χωρίς να μεσολαβούν μεσάζοντες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας επισκεφτούμε δωρεάν και να αξιολογήσουμε μαζί τις εργασίες που απαιτούνται στον χώρο σας και έπειτα να σας παρουσιάσουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά καθώς και το χρονοδιάγραμμα που απαιτείται για την εκτέλεση του έργου σας.
Η εταιρεία μας σας υπόσχεται την ταχύτατη εκτέλεση των εργασιών και παράδοση του χώρου σας στο χρόνο και στο κόστος που θα συμφωνηθεί εξ αρχής.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με το “κλειδί στο χέρι”.
  • Διακόσμηση καταστημάτων.
  • Αλλαγή διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων.
  • Μελέτες εσωτερικής διακόσμησης.
  • Ανακατασκευή όψεων κτιρίων.
  • Φωτορεαλιστική απεικόνιση του αποτελέσματος.
  • Μελέτες αρχιτεκτονικού φωτισμού.